به گزارش واحد روابط عمومی شرکت پروتئین گستر سینا ،
دومین رویداد ملی ایده بازار خوراک و نوشیدنی با حضور نمایندگان واحد های تحقیق و توسعه و فروش شرکت پروتئین گستر سینا ، مورخ ۹۷/۰۸/۲۳ در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار گردید در این رویداد ۶ ایده جدید توسط شرکت کنندگان مطرح گردید.
مدیر امور فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی حمیدرضا مقیمی گفت:
این جشنواره در راستای همکاری دو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و صنعتی امیرکبیر با ایده پردازان در دو بخش فنی مهندسی و سلامت و بهداشت برگزار گردید
ایده پردازان ایده های خود را در بازۀ زمانی مشخص معرفی نمودند که در صورت تایید، ایده ها مورد حمایت سرمایه گذاران قرارخواهد گرفت و در نهایت تبدیل به محصول می گردد.
دبیر علمی دومین رویداد ملی ایده بازار خوراک و نوشیدنی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پایان از افزایش رشد کیفی ایدههای مطرح شده نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت : ایده بازار امسال با هدف توسعه سلامت صورت پذیرفته و این نکته حائز اهمیت است که در بخش داوری علاوه بر دانشگاهیان، جمعی از صنایع و کارخانجات نیز حضور دارند .
طرح های مطرح شده در این ایده بازار شامل: « شیرین کننده گیاهی کم کالری جایگزین شکر »، « پودر عدسک آبی »، « دسر نوشیدنی سینبیوتیک »، « محصولات غذایی فراسودمند مخصوص سالمندان و بیماران »، « گرین لقمه »، « مافین غنی شده با عناب » که به ترتیب رتبه های اول تا ششم را کسب کردند می باشد .