به گزارش واحد روابط عمومی شرکت پروتئین گستر سینا ،
همایش تخصصی ماهی سی باس در تاریخ ۲۹ مهرماه ۱۳۹۷در ساختمان کوه نور در محل هتل اوین برگزار گردید . در این همایش که با حضور جمعی از مدیران ارشد هتلهای بزرگ تهران ، فروشگاههای زنجیرهای و نهادهای دولتی از جمله فروشگاههای اتکا ، سازمان خرید سپاه و کترینگهای هواپیمایی برگزار شد ، چندین نفر از مدیران واحد ماهیران و اساتید مدعو از دانشگاههای تهران و گرگان در ارتباط با معرفی ماهی سی باس آسیایی و پرورش آن در قفسهای دریایی سخنرانیهایی را ایراد نمودند . در ابتدای این سخنرانی جناب آقای دکتر یوسفی مدیر تولید پرورش ماهی در قفس، به شیوه پرورش ماهی سی باس در قفس اشارهای داشتند و پس از آن خانم دکتر چناری مدیر تحقیق و توسعه ماهیران ، به معرفی ماهی سی باس و تاریخچه پرورش آن در دنیا پرداختند ، در ادامه این همایش ، جناب آقای دکتر توسلی رئیس هیت مدیره و مدیر پروژه ماهیران ، حضار را در جریان پیشرفت پروژه و موفقیتهای آن قرار دادند .
در انتها جناب آقای مهندس حاتمی ، مدیر بازرگانی شرکت پروتئین گستر سینا به همراه تیم فروش با مدیران ارشد هتلها ، رستورانها و فروشگاهها پنلهای تخصصی فروش ماهی سی باس را برگزار نمودند .
در راستای این نشست جناب آقای دکتر حقیقی قائم مقام سازمان شیلات ایران که مجری طرح پرورش ماهی در قفس کشور میباشد به ذکر آمار و ارقامی در دنیا در ارتباط با پرورش این ماهی ارائه دادند و بیان نمودند در حال حاضر با توجه به کمبود منابع آب شیرین، این شیوه پرورش یکی از به صرفه ترین و سالمترین روشها برای پرورش ماهی و سایر آبزیان در دنیا می باشد .
در حاشیه این نشست برای معرفی و آشنایی افراد با طعم و مزه ماهی سیباس، این ماهی به چند صورت ماهی کباب ، سرخ شده ، قلیه ماهی ، سوسیس و کالباس ماهی سرو و از مهمانان پذیرایی شد . لازم به ذکر است ، در واحد تحقیق و توسعه ماهیران ، کتابی با عنوان آشپزی با ماهی سیباس با همکاری جناب آقای شاپور اسکندری ( سرآشپز شرکت پروتئین گستر سینا ) تالیف و چاپ گردید و به همراه بسته اهدایی به مهمانان تقدیم شد .