تاریخچه برند آرزومان
وقتی به دنبال پیشینه و چگونگی پیدایش فرآوردهای به نام «سوسیس» در ایران میگردیم، نام مرد خوشآوازه ارمنیتبار «آرزومان» به عنوان نخستین کسی که «سوسیس» را به عنوان یک غذا از مرزهای شمالی کشورمان وارد ایران کرد، به چشم میخورد.
براساس آنچه در تاریخ صنعت سوسیسسازی به ثبت رسیده، نخستین واحد صنعتی سوسیسسازی در کشور در سال ۱۳۰۴ توسط شخصی به نام «آرزومان آوانسیان» احداث شده است. در ابتدا آرزومان به همراه ۴ کارگر در منزل شخصی خود واقع در خیابان منوچهری تهران با استفاده از وسایل دستی و امکانات ابتدایی که در اختیار داشت، سوسیس تولید میکرد و در سال ۱۳۳۷، کارخانه بزرگ آرزومان در محل فعلی آن یعنی در جنوب غربی تهران تاسیس شد و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به نام شرکت «گوشتیران» تغییر نام داد.