تاریخچه همبرگر
همبرگر و برگر ها را می توان یکی از محبوب ترین و لذیذ ترین فست فود ها دانست. فست فود ها از زمان حضور در میان وعده های غذایی مردم، در انواع مختلف طرفداران زیادی در میان مردم پیدا کرد. اغلب تاریخچه و ریشه ی این فست فود را به کشور آلمان که یکی از بزرگترین و مهم ترین کشورهای دنیا است، مربوط میدانند. اما با توجه به اطلاعاتی که تاریخ نویسان طی سالها در مورد غذاهای مورد استفاده در میان مردم جمع آوری نموده اند، استفاده از گوشت چرخ کرده در غذاها و تهیه ی غذاهایی همچون همبرگر، به قوم مغول و کشور روسیه بر میگردد. در طی سال ها با تبادلات و ارتباطاتی که بین کشورها ایجاد شد، تبادل غذاها هم میان کشورها و قومهای مختلف شکل گرفت. استفاده از همبرگرها و گوشت چرخ کرده در میان مردم کشور آلمان رواج پیدا کرد. اما آلمانیها ترکیبات مختلفی به این ترکیب اضافه کردند و طعم و رنگ لذت بخش تری را به همبرگر اضافه کردند. سوسیس که خود یکی از انواع فست فودها محسوب می شود، جزو موادی بود که آلمانی ها به همبرگر اضافه کردند.