به نقل از واحد تحقیق و توسعه ، رؤسای اداره نظارت برمواد غذایی دانشگاههای علوم پزشکی ایران و تهران با هیئت همراه ، و به هدف آشنایی کارشناسان آن معاونت محترم از نحوه تولید فرآوردههای گوشتی ، از کارخانه گوشتیران بازدید بعمل آوردند . در این بازدید که با حضور مدیران شرکت پروتئین گستر سینا صورت گرفت ، روند تولید انواع سوسیس و کالباس ، همبرگر ، ناگت مورد بررسی قرار گرفت و نشستی در ارتباط با چالشها و مشکلات این صنعت برگزار گردید .
که طی این نشست جناب آقای دکتر یوسفی مدیر پروژه پرورش ماهی در قفس ( ماهیران ) درباره این طرح ملی نیز توضیحاتی ارائه نمودند که شرکت پروتئین گستر سینا ، در حال احداث شهرک آبزیان با چهار زیر مجموعه در استان بوشهر می باشد . این زیر مجموعه ها عبارتنداز : مزرعه پرورش ماهی در قفس با ظرفیت ۲۰ هزار تن در سال ، کارخانه تولید خوراک آبزیان ، کارگاه تکثیر ماهیان دریایی و کارخانه عمل آوری محصولات آبزی و همچنین احداث این مجموعه در قالب یک شهرک موجبات خودکفایی کشور و رونق صنعت شیلات را فراهم می سازد و در کنار تولید پروتئین مورد نیاز کشور ، موجب حمایت از بخش خصوصی و نیز اشتغال زایی می گردد.